onsdag 16 januari 2008

Spännande dag

Idag har det hänt en hel del intressant, Jag kan börja med att gratulera skaparna av MySQL till jackpotten. Det är ju sånt här man drömmer om. Skapa någonting riktigt bra, få med sig användarna och sen casha in!

Eu ska nu införa ångerrätt och obligatorisk kreditprövningsms lån. Visst det är väl bra men ska det verkligen behövas? Herregud det är väl vuxna människor som det handlar om, man får väl göra ett val och ta konsekvenserna av det. Egentligen borde en sådan tjänst inte kunna existera eftersom villkoren är så usla. Men men...

Såg för övrigt en kill på rapport idag som hade tagit ett sms lån för att köpa en mp3-spelare *suck*. Sen när räkningen kom så hade han blivit förvånad över att de skulle ha tillbaka pengarna på en gång. Killen hade alltså inte tagit reda på villkoren. Hans ursäkt var att villkoren inte var tydliga i den reklam som han hade sett. Jag menar, vad i helvete är det för fel på folk? Om man inte känner till villkoren så måste man ju vara helt rökt om man accepterar dem. Oavsett om det gäller ett sms-lån eller ett mobilabbonemang eller när man säljer sin själ till djävulen.

Jaja, darwin kanske löser det problemet med tillslut :)

Inga kommentarer: