söndag 13 januari 2008

Välkommen till verkligheten

I aftonbladet kan man läsa om kinesiska djurparker som ger lejonen levande föda. Ja det är väl så det går till ute i naturen med. Inte beställer lejonen på savannen sitt kött vacumförpackat från de lokala grossisten inte.

Men det är väl vad man kan förvänta sig för reaktioner i ett land där allt ska vara så himla politiskt korrekt och allt som försigår i andra länder är så himla fel. Vill man tracka ner på Kina så finns det väl betydligt allvarligare saker än att några lejon får äta levande getter?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är en ganska stor skillnad på att slänga ner en get bland 20 lejon där den inte har en chans, än att 20 lejon ska jaga en get ute i naturen där den har en chans att fly. Detta sätt som dom behandlar djuren på i djurparker osv är inte naturligt!
Sen skrev du att det fanns betydligt allvarligare saker i kina. Men gör det? Är inte djurens vidriga förhållanden i Kina ett av deras största problem?!
Bojkotta alla djurparker, cirkusar, slakterier OSV!

/Vegetarianen

Anonym sa...

Exakt, vegeterianen!
Detta sättet lejonen får mat på kan visst klassas som att de får vaccumförpackat. De jagar ju för fan inte ens geten! Hur naturligt är det för lejon att käka regnade geter utan att behöva röra en fena för att få tag i dem?
Fan vilket idiotiskt och korkat inlägg!!!
/ En annan vegetarian.

Kapitalisten sa...

Naturligt och naturligt men det är väl bra mycket viktigare att Kina styr upp andra saker först. Som tex deras syn på mänskliga rättigheter, miljöförstöring, arbetsförhållanden, korruption osv osv.

Getter på på djurparker i kina kommer faktiskt tyvärr långt ner på listan.