måndag 17 december 2007

Äntligen

Nu ska Europa få sitt egna Las Vegas. Underbart tycker jag. Det är klart att det är svårt att bygga upp någonting lika storslaget som originalet men man kan nog komma en bra bit på vägen.

Las Vegas är ett sånt där drömresmål som jag haft länge men som aldrig har blivit av. Men en gång i livet ska jag dit och kolla in det. Inte för att jag tänker spela bort alla pengar eller tror att jag ska bli miljonär men jag tror att det kan vara en riktig upplevelse att se det. Lyx, flärd och vackra kvinnor i överföd :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag håller helt med, äntligen! Hoppas verkligen att många hänger på projektet, så det inte blir för mesigt bara.. :) Las vegas är en underbar upplevelse, va där för första gången i somras, vill dit minst 1 gång till :) värt varje öre:)

Anonym sa...

Jag var i Las Vegas för ett par veckor sedan men tvivlar på att jag kommer att återvända. Förstod aldrig riktigt det fantastiska med det hela, en massa pensionärer som sitter och spelar enarmad bandit kan man se på finlandsfärjorna också. Var en del bra shower där (såg t.ex. Copperfield på MGM) men shower behöver man inget casinokomplex för att visa. Och varför ska man förlägga det hela i i öknen? Bara för att efterlikna LV? Att LV blivit stort är inte tack vare öknen, utan trots det!